Møt Wafa Mohammadi!

Møt Wafa Mohammadi, han er vår nye ansatte i functionEnergy! Her kommer et lite intervju slik at du kan bli litt kjent med han.

Wafa er utdannet elektroingeniør som er spesialisert innen solenergi med fordypning innen MPPT og nettsynkronisering. Har fagbrev innen data og elektronikk (serviceelektroniker) i bunn. Har også erfaring innen salg og rådgivning.
Velkommen til functionEnergy Wafa :) Hvorfor ville du bli en del av teamet vårt i function Energy?
Takk for det, jo jeg har alltid hatt fremtiden i siktet, da jeg ble ferdig utdannet elektroingeniør ville jeg jobbe med miljøvennlige løsninger og fornybar energi, noe som functionEnergy verdsetter.
Det er nettop derfor jeg ville bli endel av teamet til functionEnergy 
Som ingeniør er du nokså fersk, men har bakgrunn som serviceelektronikker, og du har jo også jobbet som selger på dressmann i studietiden, hva kjennetegner deg som selger? 
Som selger på dressmann lærte jeg å lytte til kunden, og idag forstår jeg at en selgers rolle er å lytte til kunden og finne løsninger som passer best ved å gi god kunde veiledning og rådgivning. 
Navnet ditt avslører jo at du ikke er fra Norge opprinnelig, fortell litt om hvordan din historie gir deg ekstra motivasjon.
Jeg er opprinnelig fra Iran, kurder fra Iran og er oppvokst i Tyrkia. Det har vært tøffe tider i Tyrkia. Da opplevdes skole og fremtiden veldig mørk. Jeg kom til Norge sammen med familien min i 2008, her startet vi med blanke ark, og jeg fikk en ny sjanse til å bygge min fremtid her i Norge. 
functionEnergy har jo også et tydelig sosialt engasjement, hvordan opplever du at dette motiverer deg?
Det varmer mitt hjerte da jeg kan relatere dette til min fortid ved å tenke på de som ikke har mulighetene vi har i Norge. Det å relatere dette til min fortid og å tenke på at vi kan være med å lyse opp hverdagen til folk som er i nød. Det er noe som gir meg stort drivkraft og motivasjon til å være med som en del av functionEnergy.
Du er jo skikkelig kunnskapssugen og leser og lærer hele tida. Hva er det som motivere deg til å være så engasjert?
Jeg har alltid vært en nysgjerrig og proaktiv person, jeg elsker å lære og spørre og samtidig videreføre kunnskap. Det som motiverer meg mest er å se resultat av det jeg har oppnådd og samtidig nå mine personlige mål. Å aldri gi opp er min motivasjon. 
Det har du jo klart så langt i livet, "the sky is the limit"  🙂 
Hvordan kommer du til å forsøke å påvirke at functionEnergy sine kunder blir fornøyde og kommer tilbake? 
Ved først og fremst gi trygghet, trygghet i kompetanse, veiledning og rådgivning for kundens beste. men mest av alt oppfølgning. Det er veldig viktig for meg som person at jeg skaper et langsiktig forhold med mine kunder. 
Det tror jeg at du klarer. Vi er skikkelig begeistra for å ha deg med på teamet!!
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×