Hvem er function Energy

Bakgrunn

Sommeren 2019 bestemte function AS å bidra med en betydelig sum til et prosjekt for å gi solenergi til 5 landsbyer i sør-Azerbaijan som aldri har hatt elektrisk energi. Dette prosjektet kan du finne ut mer om her.

Knut-Erlend Rosvold har jobbet som solenergigrunder i Azerbaijan siden 2010 og har gjennom disse årene opparbeidet seg brei kompetanse i solenergi, off-grid løsninger, soldrevet vannpumping, termisk solenergi og selvfølgelig on-grid installasjoner. Da veien gikk tilbake til Norge resulterte samarbeidet og dialogen i at et nytt firma ble etablert; function Energy AS

Når function Energy AS benyttes som kompetansepartner innen solenergi har vi et mål om å tilføre kunnskap som gjør at prosjektering, innkjøp, installasjon, idriftsettelse og overlevering av solcelle prosjekter blir overkommelig og lønnsomt for den enkelte kunde.

 

 

function Energy er en nyetablering i gruppen av function selskaper. function AS har siden 2008 bygd seg opp som en av markedslederene innenfor knx og «smarthouse» teknologi. Den solide veksten har sammenheng med det grønne skiftet og økt fokus på energiøkonomisering og interesse for teknologi. Som en naturlig forlengelse av å skape grønnere og mer miljøvennlige bygg, er nå energiproduksjon i form av solcellepanel høyaktuelt. function Energy AS er et naturlig steg videre for å lage bygg som ikke bare bruker energien sin optimalt, men også produserer den selv. I første omgang er i all hovedsak fokus på solcelleanlegg. Vi ønsker å opptre som en grossist inn mot elektro-installatører og spesialiserte solcelleinstallasjons firmaer i Norge. function Energy har satt seg som mål om å bli en grossist med et av landes sterkeste teknologi kompetanse. Vi skal levere det siste nye i utstyr til konkurransedyktige priser. Vi kommer til å bygge opp vårt eget nettverk av kunder, men også basere oss på det gode omdømme function selskapene har i elektrobransjen fra før. 

Skal vi få til det grønne skiftet og lykkes med å gjøre solenergi allemanseie i Norge innen 2030 må de etablerte elektro firmaene på banen, de som kjenner de lokale forholdene og kundene. Det er de som skal levere utstyret og selge det inn til sine kunder og prosjekter.

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×